Ieder mens is uniek en ons doel is om de
uitvaart net zo uniek te maken.

Diensten

Weet u dat uw einde nadert en wilt u een videoboodschap opnemen, die tijdens de plechtigheid weergegeven wordt?

Adieu Visueel is er ook voor mensen die van hun uitvaart een unieke gebeurtenis willen maken. Een persoonlijke boodschap of een on-the spot kunstwerk van de overledene aan nabestaanden, familie vrienden en kennissen. Beeld en geluid creëren samen een unieke persoonservaring.

In combinatie met de live-stream kunnen uw familie, vrienden en kennissen in het buitenland via het internet deelnemen aan uw uitvaart. Uw afscheidsboodschap bereikt eenieder die via een beveiligde verbinding via het internet inlogt. Alles natuurlijk in overleg met uzelf en/of uw nabestaanden. Wij vinden het van groot belang dat we de echte persoon tonen en eer aandoen.

Ieder mens is uniek. Ons doel is het, om aan een unieke uitvaart bij te dragen.

LivestreamLive uitzenden van de uitvaartdienst

Het live uitzenden van de uitvaartdienst gebeurt discreet met behulp van Dome of videocamera’s. Een lid van ons team is op de achtergrond aanwezig en zorgt voor het optimaal functioneren van de techniek. De uitzending verloopt live via het internet op een beveiligde verbinding, waarop de nabestaanden kunnen inloggen. De livestream is alleen actief op het moment van de uitvaart.

Registratie van de uitvaartFilm en geluid opnames

Wilt u een authentieke videoopname van de uitvaart van een geliefde persoon? Met de registratie via Dome of videocamera’s bieden wij u deze mogelijkheid. De plechtigheid wordt in verbluffende kwaliteit geregistreerd en de Dome camera’s filmen met gemak een groot gebied. Deze worden op een vaste locatie geplaatst en zijn vrijwel onzichtbaar. Onze professionele videocamera’s kunnen ook op een vaste locatie gebruikt worden. Registratie is met of zonder aanwezigheid van een cameraman mogelijk.
Het bestand kan u via mail of DVD aangeleverd worden.

Audiovisuele voorzieningenBeeld, licht en geluid

Speakers, microfoons, beamers, plasmaschermen, LCD-DLP projectoren en nog veel meer. Alles van de beste kwaliteit zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Adieu Visueel geeft u technisch advies en zorgt ervoor dat de plechtigheid technisch perfect verloopt.

Wij zorgen er voor dat u zich geen zorgen hoeft te maken om technische zaken.

Ieder mens is uniek en ons doel is om de uitvaart net zo uniek te maken!